Resultaten MSG Decemberzegels 2016

We zitten alweer een aantal weken in het nieuwe jaar en hebben de drukke feestmaand achter ons gelaten. Een goed moment om terug te kijken naar de resultaten van onze decemberzegelactie!
Het was voor ons de eerste keer dat we eigen decemberzegels hebben verkocht en de resultaten mogen er zijn! We hebben de meest interessante informatie verzameld en in onderstaande  infographic gezet.

Kerstpost is onverminderd populair.

Het versturen van kerstkaarten is nog altijd ontzettend populair! Er is toch iets speciaals aan het versturen van een persoonlijke boodschap via de post dat niet kan worden geëvenaard door een mailtje of appje. Familie en vrienden, de buren en collega’s krijgen allemaal een kaartje!
Wij hebben in december 2016 bijna 325.000 kaarten en poststukken gesorteerd en verstuurd met onze eigen MSG decemberzegels, waarvan meer dan 15.000 naar het buitenland.

Voordeliger versturen en minder zegels overhouden.

De MSG decemberzegels kosten slechts €0,55 per stuk en zijn daarmee zeer concurrerend geprijsd. Er is zeer positief op gereageerd op de prijs en daarnaast ook op de aantallen zegels per vel. Doordat de velletjes bij ons 10 zegels bevatten in plaats van 20 of meer hoef je minder te besteden en blijven er waarschijnlijk ook minder decemberzegels over op het velletje. Zo bespaar je toch weer een mooi bedrag in een toch al zo dure periode!

Decemberzegels op nog meer verkooppunten verkrijgbaar in 2017!

Afgelopen jaar werden onze decemberzegels verkocht op 56 locaties in het oosten en noorden van het land. Omdat de resultaten zo positief waren zijn we begonnen met het verder uitbreiden van het aantal verkooppunten voor dit jaar. Ben je benieuwd of er dit jaar ook bij jou in de buurt MSG decemberzegels worden verkocht? Volg ons dan op social media en we houden je op de hoogte!

De MSG decemberzegels zijn dit jaar weer verkrijgbaar vanaf november. Alle zegels die je over hebt van afgelopen jaar blijven ook dit jaar geldig!

Infographic-Decemberpost-2016
Bel mij terug