De straten kleuren rood en oranje met onze nieuwe huisstijl

Begin dit jaar hebben we onze nieuwe kleurrijke huisstijl aangekondigd. Inmiddels voeren we deze stijl steeds verder door en kleuren onze fietsen, auto’s en bezorgers steeds meer rood en oranje. Op deze manier willen we nog zichtbaarder zijn als dé bezorger in de regio.

Post & Pakketten versturen met het rode MSG Business Post

In de nieuwe huisstijl komen de hoofdkleuren oranje en rood samen in het algemene MSG logo. De kleur rood staat voor MSG Business Post. MSG is aangesloten bij de landelijke organisatie Business Post. Commerciële en sociale postbedrijven verenigen zich in Business Post om samen een landelijk dekkend netwerk te hebben. MSG Business Post is actief in heel Twente en, sinds onze overnames in Noord-Nederland, vorig jaar ook in Noord-Oost Groningen. Onder de Business Post tak vallen alle (partijen)post en pakket activiteiten van MSG. Mocht je iets willen versturen met MSG, neem dan even contact op.

Koeriers voor (dagelijkse) ritten in het oranje MSG Logistics

De oranje kleur staat voor MSG Logistics. Onder deze tak vallen alle koeriersactiviteiten van MSG. Denk hierbij aan de koerier die dagelijks de postbuspost komt brengen, maar ook de koerier die voor je bedrijf vaste routes kan rijden (bijvoorbeeld tussen verschillende vestigingen). Alle logistieke activiteiten kan MSG uitvoeren.

Deze twee kleuren en takken (Business Post rood en Logistics oranje) komen dus samen in het algemene MSG logo.

MSG-ers aan het woord: hoe zij werken aan Makes Sending Great

MSG staat voor Makes Sending Great: alles wat je wilt vervoeren, van een envelopje tot een complete pallet regelen we bij MSG voor je. Ons doel is hierbij om jou als klant compleet te ontzorgen. We geloven er in dat de kracht van ons bedrijf simpelweg zit in de MSG-ers zelf. De mensen die dag in dag uit werken om de post, pakketten, aangetekende stukken, mailings en (spoed)ritjes te organiseren. Graag willen we dit in de toekomst nog verder uitlichten en de mensen achter MSG aan het woord laten. Wie frankeert jullie post eigenlijk? Wie spreek je aan de telefoon om een pakket te versturen en wie zijn onze bezorgers die je regelmatig in de straat ziet. De komende tijd stellen we jullie op onze website en via onze social media voor aan onze MSG-ers.

Infographic-MSG-diensten