MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij MSG hoog in het vaandel. Bij onze bedrijfsvoering houden wij dan ook zoveel mogelijk rekening met de maatschappelijke en economische effecten en staat duurzaamheid bij ons centraal.
We doen dit bijvoorbeeld door middel van het inzetten van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, in samenwerking met verschillende gemeentes en opdrachtgevers. Daarnaast gebruiken we, daar waar mogelijk, elektrische auto’s en fietskoeriers om zo bij te dragen aan het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen.

Keurmerk prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

MSG is een PSO gecertificeerde onderneming en behoort nu tot trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Hiermee behoren we met trots één van de koplopers op het gebied van socialer ondernemen. Deze certificering en trede zijn toegekend op basis van de kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren & ontwikkeling en begeleiding.

Werkpakt keurmerk

Wij zijn in het bezit van het Werkpakt certificaat, dat wordt verstrekt door de gemeente Enschede aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner. Door de inzet van meer dan 60 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Enschede en het gebruik van groene transportmogelijkheden heeft MSG een ambassadeursrol op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de regio.