MSG Brengt je meer.. juist nu

Brengt je meer.. tijdens de coronacrisis

Onze slogan is: ‘brengt je meer’. Daarom staan we, juist nu, voor jullie klaar en willen we onze klanten meer brengen. Daarbij staat centraal dat alles contactloos is en we de RIVM richtlijnen volgen.

Printen en reproservice
Dat communicatie steeds meer digitaal aangeleverd werd merkten we al jaren. Nu neemt het een vogelvlucht en zien we een grote stijging in het aantal aanvragen voor printen en reproservice. We nemen het hele proces uit handen. Je hoeft alleen het adressenbestand en het drukbestand bij ons aan te leveren, wij zorgen voor de rest. Zo kunnen wij het drukken, bepalen we samen de gewenste papierdikte en formaten, voorzien we het bestand van adressen (mergen) en couverteren we je communicatie. Ook sealen is een optie en we kunnen je zelfs helpen met het inhoudelijke deel van je mailing: we kunnen de teksten ook voor je schrijven of checken.

Blijf juist nu communiceren met je klant. Wil jij ook flyers, brieven of een mailing laten drukken en bezorgen? Neem dan hier contact met ons op.

We blijven bezorgen
Onze harde werkers gaan juist nu op pad voor jou. Zo blijven we voor al onze (zorg)klanten alle post- en pakketten bezorgen. Het is bijvoorbeeld cruciaal dat die belangrijke brief van het MST op de mat valt. Ook onze (spoed)koeriers rijden dagelijks door heel Nederland om (met gepaste afstand) pakketjes, pallets of andere zaken af te leveren. We staan iedere week voor de deur om Bloomon bossen op de stoep te zetten en hebben de handen ineen geslagen met lokale ondernemers in meer dan 10 regio’s. Daar is ons KoopIn platform uit ontstaan. Bestel online bij je favoriete lokale winkel of horeca en wij bezorgen het dezelfde dag nog thuis. Zo blijven we elkaar helpen. Juist nu.

Kunnen we jullie ook meer brengen? Neem contact met ons op via 088 434 12 12 of info@msg.eu.

Bel mij terug