Fietskoeriers

Op een snelle en milieuvriendelijke manier worden uw zendingen opgehaald en bezorgd.

In het kader van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de fietskoerier een prima vervanging voor andere, traditionele vervoersoplossingen. Bovendien zijn ze machtig snel!

We beschikken in Enschede over een aantal eigen fietskoeriers die dagelijks voor ons rijden. Mocht u elders in het land interesse hebben in een fietskoerier, dan kunnen wij u ook verder helpen, vaak in samenwerking met een van onze partners.

De volgende diensten kunnen door MSG Fietskoeriers worden uitgevoerd:

  • Breng- en haalservice. ’s Ochtends brengt de fietskoerier uw postbus post bij u op kantoor en aan het einde van de middag haalt de koerier de uitgaande post op. Natuurlijk ideaal in combinatie met onze eigen postbezorging.
  • Spoedkoeriers. De fietskoerier haalt binnen 30 minuten bij u een zending op en brengt dit direct naar de plaats van bestemming. Niet alleen in Enschede maar, in samenwerking met onze partners, in steeds meer plaatsen in Nederland.
  • Bezorging. Indien u dagelijks of wekelijks meerdere adressen te bezorgen heeft, bieden wij de bezorgservice aan. Dit kunnen enveloppen zijn, maar natuurlijk ook kleinere pakketten. Ook voor specifieke mailings is dit een prima oplossing.
  • Promotioneel. Onze fietskoeriers fietsen dagelijks door heel Enschede en omstreken. Om uw bedrijf meer en op een milieuvriendelijke manier te promoten is het mogelijk reclameruimte te huren. Uw naam wordt dan zichtbaar op onze fietstassen. Onze fietsen zijn er tevens op ingericht om met een aanhanger te rijden. Met zogenaamde “sandwichborden” is het mogelijk uw bedrijf te promoten tijdens de rondes door Enschede en op locaties promotiemateriaal uit te delen.

Door middel van het inzetten van fietskoeriers, draagt u bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze groene manier van transport doet vaak bij regionale klussen zeker niet af aan zijn CO2-uitstotende concurrent. De fietskoeriersdiensten worden geheel op uw wensen afgestemd, waarbij de kwaliteit en snelheid van de dienst altijd gewaarborgd blijft.

Bel mij terug