Pakketten

Start Direct!
Eenvoudig pakketten
op laten halen en versturen. 

Het versturen van pakketten kan écht makkelijker.
Op zoek naar een partij die je helpt met de groei van je onderneming?

Brengt je meer.. gemak

Heb jij een webwinkel of onderneming en ben je regelmatig (te) druk met het versturen van je pakketten? Wil je dit slimmer, makkelijk en goedkoper regelen? Bingo! MSG regelt alles van A tot Z. We halen alle (brievenbus)pakketten op en bezorgen ze. 

makkelijk pakketten versturen voor je webwinkel

Slim systeem

Er zijn een groot aantal pakketbezorgdiensten op de markt. En ja, ook wij bezorgen pakketten binnen één dag, bieden een goed tarief en kunnen wereldwijd verzenden. We kunnen voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij brengen je graag meer op het gebied van pakketten. Om het simpel te houden drie echt goede redenen om je pakketten te verzenden via MSG:

  • We we werken met een Multi-colour systeem. Je krijgt van ons een slim (en simpel!) systeem waarmee je pakketten razendsnel verzendklaar maakt. Bovendien heb je altijd de beste optie want je kunt zelf kiezen met welke vervoerder je het wilt laten bezorgen. Zo kun je de ene keer kiezen voor de scherpste prijs en de andere keer voor de hoogste verzekering. Je hoeft dus niet meer te kiezen tussen al die verschillende diensten, van ons krijg je ze allemaal in één.
  • De pakketten halen we op wanneer het jou uitkomt. Dat kan op afroep of dagelijks. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar.
  • Wij werken op maat voor al onze klanten. Of je nou één of 200 pakketten hebt, wij regelen het gewoon voor je.

Meer haast?

Soms komt het voor dat je pakket met extra spoed verzonden moet worden. Bijvoorbeeld de volgende dag voor 12.00 uur over moet zijn of zelfs per koerier direct opgehaald dient te worden. Bel ons en we helpen je (pakket) gelijk op weg!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers. Als het nodig is staan we vanmiddag nog op de stoep om je pakketten op te halen.