Koeriers en spoedkoeriers

Onze koeriers en spoedkoeriers zorgen ervoor dat je pakket snel bij de geadresseerde aankomt. Dankzij ons landelijke koeriersnetwerk met meer dan 300 koeriers halen wij je pakket(ten) binnen 45 minuten op en brengen het dedicated naar de plaats van bestemming. Pakketten die met onze spoedkoeriers meegaan worden afzonderlijk behandeld en afgeleverd.

Ter ondersteuning van onze koeriers hebben wij een eigen koeriersplanning die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. Wij vinden het belangrijk om korte lijnen toe te passen voor onze klanten zodat je altijd snel en correct de juiste informatie kan delen over zendingen en bezorgingen.

Wij leveren al meer dan 25 jaar voor verschillende bedrijven, gemeentes en instanties. Bedrijven die vertrouwen op ons partnerschap zijn onder andere:

gemeenteenschededrukwerkdealfctwenteheraclesliviotnt

Koeriersdienst tarieven

De prijs die je betaald voor de verzending via een koerier of spoedkoerier is afhankelijk van de volgende zaken:

  • De regio waarin uw bedrijf is gevestigd
  • De regio waar de geadresseerde is gevestigd
  • Het gewicht van het pakket of poststuk

Daarnaast hanteren wij voor spoedkoeriers afwijkende tarieven t.o.v. de reguliere koeriersdienst.

Maatschappelijk snel geleverd

Bij MSG halen we niet alleen je pakketten op binnen 45 minuten, we doen dat ook nog op een maatschappelijk verantwoorde manier. MSG heeft meer dan 60 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden van onze spoedkoeriersdienst? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers!