Logistics

MSG Logistics is een allround logistiek dienstverlener en zorgt voor een snelle en voordelige afhandeling van al je logistieke opdrachten, zowel binnen Nederland als naar het buitenland. Wij bieden logistieke oplossingen passend bij de wensen van onze opdrachtgevers, waarbij we gebruik maken van ons grote koeriersnetwerk en ondersteunende dienstverlening.

Profiteer van ons landelijke netwerk van (spoed)koeriers.

MSG heeft een groot landelijk netwerk van meer dan 300 koeriers die alle reguliere en spoedopdrachten voor je kunnen verzorgen. Onze koeriers halen je zending binnen 45 minuten bij je op en vervoeren het dedicated naar de gewenste bestemming. Ter ondersteuning van onze koeriersdienst hebben wij een ervaren koeriersplanning die rekening houden met de meest optimale oplossingen en live meekijken bij het uitvoeren van de ritten. Onze bezorgers rijden, waar mogelijk, vaste routes voor onze opdrachtgevers zodat de koeriers goed zijn afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.
Onze koeriers rijden zowel nationaals als internationale ritten.

Meer dan logistiek dienstverlener.

Onze haalservice geeft je de mogelijkheid om op het meest gunstige moment je pakketten en overige zendingen te laten ophalen op een locatie van keuze. Ook is het mogelijk het ophalen van pakketten op vaste momenten te realiseren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid van nachtdistributie, bijvoorbeeld voor het aanvullen van voorraden of het leveren van productiemiddelen.
Voor grote organisaties met meerdere filialen en vestigingen bieden wij een de mogelijkheid voor het realiseren van interfiliale bezorgingen aan, een dienst die wij reeds uitvoeren voor de overheid, de zorg, het MKB en in de horeca branche.

Realiseer een tijdsbesparing doormiddel van fulfillment.

Laat MSG je organisatie verder ontzorgen door de tijd die je kwijt bent aan handelingen als voorraadbeheer, verpakken en versturen uit handen te nemen met onze fulfillment dienst.
Door (een deel van) je voorraad, enveloppen, briefpapier en verpakkingen op te slaan bij MSG ben je zowel minder ruimte kwijt op je eigen locatie maar kan er ook een goede combinatie worden gerealiseerd met onze dienstverlening op het gebied van koeriersdiensten en logistiek.

Alle logistieke- en koeriersoplossingen bij MSG worden op maat geleverd. De wensen van onze opdrachtgevers zijn leidend waarbij wij je de meest optimale en voordelige oplossing bieden.

MSG Logistics bestaat uit de volgende diensten: