Koerier stadskanaal

Koeriersbedrijf in Stadskanaal

Ben je op zoek naar een koerier in Stadskanaal die je pakketten snel, veilig en zonder gedoe verstuurd? MSG koeriers heeft jarenlange ervaring in de logistieke sector en heeft een landelijk dekkend koeriersnetwerk. Onze eigen koeriersplanning zorgt ervoor dat de te versturen pakket(ten) altijd binnen de afgesproken tijd bij de ontvanger aankomen. Een pakket versturen via MSG geeft je de volgende voordelen en zekerheden:

  • Wij beschikken over een landelijke dekking met meer dan 300 koeriers;
  • Binnen 45 minuten staan wij bij je op de stoep;
  • Pakketten van onze spoedkoeriersdienst worden afzonderlijk behandeld en afgeleverd;
  • Onze eigen koeriersplanning is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

 

Bedrijven waar onze koeriers al voor rijden

 

 

Hoe kan ik mijn pakket aanmelden?

Je kunt contact opnemen door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG Koeriers Stadskanaal
Oosterkade 31
9503 HP Stadskanaal

Dankzij onze centrale ligging in Stadskanaal zijn wij ook inzetbaar in omliggende plaatsen zoals Vosseberg, Onstwedde, Musselkanaal etc.

Vraag ons naar de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Waar we u verder nog mee van dienst kunnen zijn

We kunnen u met nog een aantal services van dienst zijn:  

Haalservice

Heeft u losse opdrachten? Dan is onze haalservice ideaal voor u. Maak een afspraak met onze koeriersplanning en plan uw beste afhaalmoment. 

Nachtdistributie

Heeft u problemen met het op peil houden van uw voorraad? Onze nachtdistributie helpt u daarbij. Benieuwd? Bekijk onze nachtdistributie eens. 

Fulfilment

Wilt u kostbare tijd besparen op het orderafhandelingsproces? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Onze fulfilment service is dan handig voor u. 

Specials

Speciale oplossing op maat nodig? Een breekbaar pakket versturen? Bekijk dan eens onze specials service.