Koerier Oldenzaal

Koeriersbedrijf in Oldenzaal

Ben je op zoek naar een koerier in Oldenzaal die je pakketten snel, veilig en zonder gedoe verstuurd? MSG koeriers heeft jarenlange ervaring in de logistieke sector en heeft een landelijk dekkend koeriersnetwerk. Onze eigen koeriersplanning zorgt ervoor dat de te versturen pakket(ten) altijd binnen de afgesproken tijd bij de ontvanger aankomen. Een pakket versturen via MSG geeft je de volgende voordelen en zekerheden:

  • Landelijke dekking met meer dan 300 koeriers;
  • Heb je haast met het versturen van je pakket? Binnen 45 minuten staan we bij jou op de stoep;
  • Alle pakketten van de spoedkoeriersdienst worden afzonderlijk behandeld en afgeleverd;
  • Wij hebben een eigen koeriersplanning die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.

 

Een aantal bedrijven waar onze koeriers regelmatig voor rijden

 

Hoe kan ik mijn pakket aanmelden?

Je kunt contact opnemen door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG Koeriers Oldenzaal
Helmichstraat 37
7575 AH Oldenzaal

Dankzij onze centrale ligging in Oldenzaal zijn wij ook inzetbaar in omliggende plaatsen zoals De Lutte, Losser, Deurningen etc.

Vraag ons naar de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Hoe kunnen we u verder nog helpen?

Er zijn een aantal punten waar we u nog meer mee van dienst kunnen zijn, zoals: 

Onze haalservice

Deze extra dienst is voordelig voor u. Voor losse opdrachten kunt u deze dienst inschakelen, dat doet u door een afspraak te maken met onze koeriersplanning voor het beste afhaalmoment. Meer weten? Klik dan hier. 

Nachtdistributie

Met deze service blijft u altijd op een goed niveau met voorraden. Benieuwd naar onze nachtservice? Neem gerust een kijkje. 

Fulfilment

Met onze fulfilment service besparen we kostbare tijd voor bedrijven. Wij zorgen voor het hele orderafhandelingsproces. Handig voor u? Kijk dan hier. 

Specials

Oplossing op maat. Uitgebreide specifieke bezorgvoorwaarden voor uw bestelling. Benieuwd naar een kwalitatieve oplossing? Kijk dan eens hier.