Koerier Eindhoven

Koeriersbedrijf in Eindhoven

Ben je op zoek naar een koerier in Eindhoven die je pakketten snel, veilig en zonder gedoe verstuurd? MSG koeriers heeft jarenlange ervaring in de logistieke sector en heeft een landelijk dekkend koeriersnetwerk. Onze eigen koeriersplanning zorgt ervoor dat de te versturen pakket(ten) altijd binnen de afgesproken tijd bij de ontvanger aankomen. Een pakket versturen via MSG geeft je de volgende voordelen en zekerheden:

  • Wij beschikken over een landelijke dekking met meer dan 300 koeriers;
  • Binnen 45 minuten staan wij bij je op de stoep;
  • Pakketten van onze spoedkoeriersdienst worden afzonderlijk behandeld en afgeleverd;
  • Onze eigen koeriersplanning is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

 

Bedrijven waar onze koeriers al voor rijden

 

 

Hoe kan ik mijn pakket aanmelden?

Je kunt contact opnemen door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG Koeriers Eindhoven
Avignonlaan 55
5627 GA Eindhoven

Dankzij onze centrale ligging in Eindhoven zijn wij ook inzetbaar in omliggende plaatsen zoals Blixembosch, Best, Boord etc.

Vraag ons naar de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Waar we u verder nog mee kunnen helpen

We kunnen u nog met een aantal services helpen, namelijk:

De Haalservice

Onze haalservice is een dienst die extra voordelig is voor u. Deze dienst is in te schakelen voor losse opdrachten, die u plant door een afspraak te maken met onze koeriersplanning voor het beste afhaalmoment. Meer weten over onze haalservice? Kijk dan hier. 

Nachtdistributie

Onze nachtdistributi is een service waarbij u altijd op een goed niveau met voorraden blijft. Bent u benieuwd naar onze nachtdistributie? Klik dan hier. 

Fulfilment

Wilt u kostbare tijd besparen met uw bedrijf? Met onze fulfilment service kan dat, wij zorgen namelijk voor het hele orderafhandelingsproces. Iets voor u? Neem gerust een kijkje. 

Onze Specials

Met onze specials hebben we een oplossing op maat. Dit zijn uitgebreide specifieke bezorgvoorwaarden voor uw bestelling. Dit is een kwalitatieve oplossing voor u, neem daarom eens een kijkje.