Kantoorartikelen voor heel Noord-Oost Nederland

Van een setje BIC-pinnen tot volledige printoplossingen. Van ringbanden tot bureaustoelen. Voor letterlijk álles op het gebied van kantoorartikelen kun je terecht bij Lyreco. Actief in 42 landen en op 4 continenten. Heb je je bestelling voor 17.00 geplaatst? Dan staat het morgen in je kantoor.

Een mooie belofte, maar wel uitdagend om dat te kunnen waarmaken. Voor de regio Noord-Oost, geografisch gezien de helft van Nederland, zochten ze daarom een logistieke alleskunner. Het liefst met een locatie in Meppel. Dat laatste hadden wij als MSG niet, maar wat niet is..?

Binnen aan maand hadden we een locatie geopend en gingen we op pad voor Lyreco. Sindsdien rijden we dagelijks geladen van correctierollers tot pallets papier. 10 dagelijkse routes! Het mooie is dat we de ritten mogen combineren en zo efficiënter kunnen rijden, dit sluit aan bij onze visie. We willen de beladingsgraad van ons wagenpark optimaliseren. Overdag, maar ook in onze avond- en nachtdistributie. Zo rijden we slimmer en groener.

MSG brengt je.. totale ontzorging!

Bel mij terug