Postbezorging

Voor postbezorging regionaal en landelijk ben je bij MSG aan het juiste adres! Afhankelijk van de aantallen en voorkeur van de opdrachtgever verzorgen wij voordelige postbezorging binnen 24, 48 en 72 uur door heel Nederland.

Postbezorging Regionaal

Naast landelijke dekking hebben wij voor postbezorging regionaal een eigen bezorggebied met eigen bezorgers waarin tegen een extra scherp tarief kan worden bezorgd. Informeer geheel vrijblijvend bij onze medewerkers onder welke bezorggebieden je post valt en hoeveel je kan besparen.

Frankeerservice

Verstuur je regelmatig poststukken en ben je veel tijd kwijt met de verwerking hiervan? Wij kunnen je dagelijkse post snel en professioneel frankeren en je zo veel werk uit handen nemen!

  • De voordelen van onze frankeerservice:
  • Voorsorteren niet nodig;
  • Niet meer zelf de post wegen;
  • Geen postzegels meer plakken;
  • Geen kosten voor een eigen frankeermachine;
  • Voordelige posttarieven.

Je kan de post ongefrankeerd bij ons aanleveren en wij zorgen voor een snelle verwerking en frankering. Wij maken hierbij gebruik van eigen frankeermachines en kunnen zo een voordelig en optimaal proces aanbieden waarbij de post altijd op tijd klaar is voor verzending. Ook voor post naar het buitenland kan je bij ons terecht voor de juiste frankering.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden van onze postbezorging of frankeerservice? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers!