Pakketten versturen

De pakketten markt is de laatste jaren gigantisch toegenomen. Door de groei van webshop (bestellingen) neemt het aantal pakketten jaarlijks toe. Dit merken we ook bij MSG. Voor onze klanten verzorgen we al jaren de pakketbezorging en we zien de vraag steeds verder stijgen. We bieden onze klanten service die aansluit op hun wensen. Ook pakketten te versturen? Lees verder voor al onze mogelijkheden.

Waarom pakketten versturen via MSG?

Er zijn een groot aantal pakketbezorgdiensten op de markt. En ja, ook wij bezorgen pakketten binnen één dag, bieden een goed tarief en kunnen wereldwijd verzenden. We kunnen voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om het simpel te houden drie echt goede redenen om pakketten te verzenden via MSG:

  • We ontzorgen onze klanten: pakketten halen we bij jullie op, wij verwerken/frankeren de pakketten en geven de track & trace code(s) door. Zelf hoef je niets te doen en ben je altijd op de hoogte van de status van je zending.
  • Onze pijlers zijn: scherpe tarieven, sociaal ondernemen/duurzaamheid (door middel van het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt) en hoge kwaliteit. We willen onze klanten een uitstekende service bieden zonder dat ze daarbij inleveren op de prijs of duurzaamheid van de dienstverlening.
  • Wij werken op maat voor al onze klanten. Of je nou één of 200 pakketten hebt, wij regelen het voor je. Persoonlijk contact en goede afstemming van de wensen staat daar bij voorop.

(Inter)nationale bezorging

Een standaard pakket (max. 200 x 80 x 60 cm) is altijd inclusief Track & Trace en wordt in heel Nederland de volgende dag aangeboden. Verzending naar het buitenland is uiteraard ook mogelijk. Hou daarbij wel rekening met een bezorgtijd afhankelijk van het land van bestemming. Hierover kunnen we je uitgebreid informeren.

Meer haast?

Soms komt het voor dat je pakket met extra spoed verzonden moet worden. Bijvoorbeeld de volgende dag voor 12.00 uur over moet zijn of zelfs per koerier direct opgehaald dient te worden. Ook dit regelen we voor je. Bel ons en we helpen je (pakket) gelijk op weg!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers. Als het nodig is staan we vanmiddag nog op de stoep om je pakketten op te halen.