Huis aan huis bezorging

Met MSG huis aan huis bezorging ben je er zeker van dat je promoties en flyers dedicated bij de doelgroep op de deurmat terechtkomt! Voor de beste resultaten van een promotionele actie is het van belang dat de juiste mensen de boodschap ook daadwerkelijk te lezen krijgen, zonder dat deze samen met de rest van de reclame en flyers bij het oud papier terechtkomen.

Bij huis aan huis bezorging leveren wij maatwerk, afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Hierbij wordt rekening gehouden met de gewenste aanlevermethode van de poststukken en is het mogelijk om de post full-service door ons te laten verwerken en zo een enorme kosten- en tijdsbesparing te realiseren.
Uiteraard hanteren wij hiervoor een voordelig tarief binnen ons eigen bezorggebied en is het ook mogelijk dit te combineren met huis aan huis bezorging door heel Nederland!

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden van onze huis aan huis bezorging? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers!