Breng- en haalservice

We bieden klanten uitgebreide opties op het gebied van breng- en haalservice.

Het gemak van haalservice 

Liggen er regelmatig poststukken en pakketten klaar aan het einde van de dag? Het is natuurlijk zonde van je tijd als iemand binnen jullie bedrijf dit zelf weg moet brengen. Onze koeriers rijden door de hele regio en zijn waarschijnlijk dicht bij jullie in de buurt. We kunnen deze uitgaande post- en pakketten dagelijks komen ophalen zodat jullie dit uit handen wordt genomen. De uitgaande stukken kunnen ongefrankeerd aangeleverd worden. Dit noemen we de haalservice van MSG. Onze koerier komt dan langs om alle uitgaande post (ook aangetekende stukken) en pakketten voor jullie mee te nemen en te verwerken. Liever iets minder frequent? Dat kan ook. We kunnen ook op bepaalde dagen in de week langskomen. We passen de dienst aan op jullie wensen.

Inkomende postbuspost op de mat

Hebben jullie een postbusnummer? Postbuspost ontvangen jullie in een postbus op locatie. Deze moet dagelijks of een paar keer per week leeg gehaald worden. Bovendien zijn er steeds minder van dit soort locaties waardoor je verder moet rijden. Dit kost jullie onnodig veel tijd. Veel van onze klanten maken gebruik van onze brengservice; we halen de postbus leeg en brengen dit naar klanten toe. Het is voor ons een kleine moeite om ook jullie postbus hier aan toe te voegen. We kunnen dit dagelijks of op afgesproken dagen voor jullie verzorgen. Een service zodat jullie geen tijd hoeven te verspillen aan het ophalen van de post. Bovendien een duurzame gedachte dat er slechts één iemand op de postbuslocaties komt om alle gezamenlijke post op te halen.

Combineren

Uiteraard kunnen de breng- en haalservice ook gecombineerd worden. ‘s Ochtends ontvangen jullie de postbuspost op jullie eigen locatie en ‘s middags komen we de uitgaande post weer ophalen. Volledige ontzorging zodat jullie alle tijd hebben om met eigen werk bezig te zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven van onze breng- en haalservice? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.