Business Post

MSG Business Post verzorgt postbezorging door het hele land tegen een scherp tarief. Onze dienstverlening wordt op maat geleverd waarbij we inzetten op zowel snelle als kwalitatieve verwerking van zakelijke post, partijenpost, flyers, aangetekende stukken en (post)pakketten.

Voordelige postbezorging

Bezorging is bij MSG mogelijk binnen 24, 48 en 72 uur waarbij we rekening houden met de wensen van onze opdrachtgevers en de aantallen poststukken. Naast landelijke postbezorging en huis-aan-huis bezorging is het ook mogelijk om post rond te sturen binnen ons eigen bezorggebied in Oost Nederland, waar onze eigen bezorgers worden ingezet en  een extra voordelig tarief wordt gerekend. Heb je post dat moet worden verstuurd naar het buitenland? Ook hiervoor kan je bij ons terecht!

Verstuur grote aantallen poststukken via partijenpost

Ook voor het versturen van grote aantallen poststukken kan je bij ons terecht. Partijenpost wordt op afspraak verwerkt op onze eigen locatie en gelijktijdig verspreid in ons eigen bezorggebied en daarbuiten. Deze dienst is uitstekend te combineren met onze aanvullende dienstverlening, die je gecombineerd veel tijd en geld kunnen besparen. Voor partijenpost wordt bij MSG een bezorgtijd van 72 uur aangehouden.

Frankeren, sealen en andere aanvullende diensten.

Onze aanvullende diensten kunnen een flinke tijdsbesparing opleveren door je veel werk uit handen te nemen. Zo kan je bij ons terecht voor het frankeren van je zakelijke post, partijenpost en pakketten voor het versturen binnen Nederland en naar het buitenland. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen frankeermachines waardoor de post snel en efficiënt kan worden verwerkt.
Ook kunnen wij post, folders en tijdschriften voor je sorteren, sealen, voorzien van adresdragers en zelfs het drukwerk voor je regelen.

Laat je ontzorgen door onze breng- en haalservice!

Met de MSG breng- en haalservice is het mogelijk je postbus één of meerdere keren per week door ons te laten legen. Wij nemen je zo veel extra werk uit handen en je ontvangt de post vroeg in de ochtend zodat je deze direct kan inzien. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om direct de uitgaande post aan ons mee te geven en deze direct door ons te laten verwerken en bezorgen.
Als aanvulling op het brengen en halen van externe post kunnen wij ook interne postrondes lopen.

MSG Business Post bestaat uit de volgende diensten: