Business Post

Voor alles op het gebied van bezorging

MSG Business Post verzorgt bezorging door het hele land tegen een scherp tarief. Onze dienstverlening wordt op maat geleverd waarbij we inzetten op zowel snelle als kwalitatieve verwerking van zakelijke post- en pakketten, partijenpost, flyers, aangetekende stukken en (post)pakketten. Ook bieden we repro diensten aan, zodat je alles onder één dak hebt. Wat je ook te bezorgen hebt, wij werken graag met aandacht voor jouw wensen.

Slim pakketten versturen

Uiteraard kun je bij ons terecht voor het versturen van pakketten. Of je nou af en toe een pakket hebt of dagelijks grote aantallen, wij zorgen dat je er zelf niet te druk mee bent. Bij ons kun je gratis gebruik maken van een slim systeem, zo heb je altijd de beste prijs én kwaliteit voor je type verzending. We halen het natuurlijk ook bij je op.

Voordelige bezorging

Postbezorging is bij MSG mogelijk binnen 24, 48 en 72 uur waarbij we rekening houden met de wensen van onze opdrachtgevers en de aantallen poststukken. Naast landelijke postbezorging en huis-aan-huis bezorging is het ook mogelijk om post sturen binnen ons eigen bezorggebied in Noord-Oost Nederland, waar onze eigen bezorgers worden ingezet en een extra voordelig tarief wordt gerekend. Heb je post dat moet worden verstuurd naar het buitenland? Ook hiervoor kan je bij ons terecht!

Verstuur grote aantallen poststukken via partijenpost

Ook voor het versturen van grote aantallen poststukken kan je bij ons terecht. Heb je een grote mailing? Geef het bij ons aan en we komen hem voor je ophalen. We zorgen altijd dat alles netjes op tijd op de mat ligt. Voor partijenpost wordt bij MSG een bezorgtijd van 72 uur aangehouden.

Frankeren, sealen en andere aanvullende diensten.

Onze reprodiensten kunnen een flinke tijdsbesparing opleveren door je veel werk uit handen te nemen. Zo kan je bij ons terecht voor het frankeren van je zakelijke post, partijenpost en pakketten. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen frankeermachines waardoor de post snel en efficiënt kan worden verwerkt.
Ook kunnen wij post, folders en tijdschriften voor je sorteren, sealen, voorzien van adresdragers en zelfs het drukwerk voor je regelen. Reproservice van A tot Z.

Laat je ontzorgen door onze breng- en haalservice!

Met de MSG breng- en haalservice is het mogelijk je postbus één of meerdere keren per week door ons te laten legen. Wij nemen je zo veel extra werk uit handen en je ontvangt de post vroeg in de ochtend zodat je deze direct kan inzien. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om direct de uitgaande post aan ons mee te geven en deze direct door ons te laten verwerken en bezorgen. Als aanvulling op het brengen en halen van externe post kunnen wij ook interne postrondes doen. Je hebt hiervoor dan geen eigen werknemer meer nodig.

Even op een rijtje waar we je allemaal mee kunnen helpen: