MSG postzegels

Naar aanleiding van het succes van onze eigen MSG decemberzegel zijn we dit jaar gestart met een pilot voor het introduceren van onze eigen postzegels. Deze kan het hele jaar door worden gebruikt voor post in zowel het binnenland als naar het buitenland. Net als de MSG decemberzegel zal de reguliere postzegel tegen een scherpe prijs worden aangeboden op een aantal verkooplocaties in de regio Twente, waar de post ook weer kan worden ingeleverd.

Bespaar 10% met de postzegels van MSG Business Post

Met de prijs van slechts €0,69 per zegel bespaar je 10% met het versturen van je post! De post wordt dagelijks opgehaald en binnen 24 uur bezorgd in heel Nederland. Post met MSG zegels kan worden ingeleverd bij alle deelnemende verkooplocaties. LET OP: de post kan dus niet worden gedeponeerd in een brievenbus van PostNL!

Poststukken die worden verstuurd met de MSG postzegel mogen niet groter zijn dan 380 x 265 x 32 mm en niet zwaarder zijn dan 2 kg. Het aantal zegels voor een poststuk varieert op basis van het gewicht, zoals hieronder weergegeven.

  Nederland   Internationaal
 Gewicht  Zegels  Gewicht  Zegels
  0 – 20 g  1   0 – 20 g  2
  20 – 50 g  2   20 – 50 g  4
  50 – 100 g  3   50 – 100 g  6
  100 – 250 g  4   100 – 250 g  8
 250 g – 2 kg  5  250 g – 2 kg  10

 

Verkoop- en inleverpunten van de MSG postzegels

De MSG zegel is verkrijgbaar op de onderstaande locaties. Je kan hier terecht voor zowel de aanschaf van de postzegels als het inleveren van de post! Je kan voor het inleveren van de post met MSG postzegels ook terecht bij onze locatie aan de Veilingstraat 10 in Enschede (geen verkooppunt).

Omdat we nu werken vanuit een pilot is het aantal verkooplocaties bewust beperkt gehouden. Bij positieve resultaten wordt er ingezet op het verder uitbreiden van de deelnemende locaties in de regio!

Almelo

  • Boek en Hart, Holtjesstraat 30

Haaksbergen

  • Boek en Buro, Spoorstraat 67

Oldenzaal

  • Cigo de Thij, Johanna van Burenlaan 198

Rijssen

  • Cantique – Repro, Kryptonstraat 15

Wierden

  • Readshop Kamp, Marktstraat 11

 

Heb je vragen of opmerkingen over onze postzegels? Mail dan naar info@msg.eu of vraag ernaar bij een van onze verkooplocaties!

Interesse in de mogelijkheden om verkooppartner te worden? Neem dan contact met ons op via verkoop@msg.eu voor meer informatie!